Orthomol sport - dodatak prehrani namijenjen svim sportašima

U pripremi bilokoje osobe koja se bavi redovitom tjelesnom aktivnošću, a posebno sportaša koji se bavi triatlonom (sportom dugotrajne tjelesne izdržljivosti) pravilnom kombinacijom prehrane i doziranjem treninga osigurava se optimalan doprinos mikronutrijenata kako bi 'baterija' bila potpuno napunjena za natjecanja. Uravnotežena prehrana je najmanje jednako važna kao učinkovit trening za sportski uspjeh bilo profesionalnog ili rekreativnog sportaša.

 

Orthomol Sport je dodatak prehrani s posebno izbalansiranom formulom koja sadrži magnezij, B-vitamin, C-vitamin, L-karnitin, koenzim Q10, omega-3 masne kiseline i ostale mikronutrijente. Funkcije mikronutrijenata su u mnogim metaboličkim procesima, a posebno promiču učinkovitost i pružaju podršku smanjenoj regenerativnoj sposobnosti i stimuliraju povećanu otpornost na razne moguće infekcije kojima je sportaš svakodnevno izložen pri tjelesnom naporu vlastitog organizma.

 

Orthomol Sport je idealno pakiran u malenoj bočici zajedno sa tabletom i kapsulom i uzima se jednom dnevno u toku ili poslije obroka. Pakiranje je odlično tako da se može lako staviti i u svaki džep i ponijeti sa sobom kako bi se mogao uzeti npr. i u vrijeme poslovnog ručka. 

 

Od 1991. godine tvrtka Orthomol pharmazeutische Vertriebs GmbH razvija i prodaje proizvode na bazi ortomolekularne nutritivne medicine, tj. uravnoteženo doziranih i dijagnostički utemeljenih spojeva mikronutrijenata za posebne medicinske namjene - takozvanih suplementarnih uravnoteženja prehrane i dodataka prehrani. Ti proizvodi s uravnoteženim dozama uključuju vitamine, minerale, elemente u tragovima i sekundarne biljne spojeve te se proizvode u obliku granula za napitke, tableta/kapsula i gotovih napitaka.

 

Orthomol Sport mi je preporučio prijatelj, odličan rekreativni triatlonac koji se već dugi niz godina natječe na utrkama u Njemačkoj i Austriji. Već krajem 2012. godine pokušao sam pronaći proizvod u Hrvatskoj, međutim iz tvrtke Orthomol su mi poručili da će proizvod biti dostupan na hrvatskom tržištu tek početkom 2014. godine nakon što proizvod bude propisno registriran poštujući sve važeće  propise vezane za farmaceutsku djelatnost. Zahvaljujući tvrtki Pharma Maac iz Sarajeva koja je glavni zastupnik brenda Orthomol za područje Republike Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, Orthomol Sport i ostale Orthomol proizvode odnedavno je moguće pronaći i na hrvatskom tržištu.

 

Zahvaljujem se tvrtki Pharma Maac i Orthomol pharmazeutische Vertriebs GmbH na pruženoj potpori i povjerenju.


Orthomolsport.adria Facebook stranica

www.orthomol-sport.de

 

 

Write a comment

Comments: 0